Rusijos viza

Rusijos veliava

Kaina

pagal užklausą

Valstybė: Rusija

Dienų skaičius: Iki 30 dienų

Kelionės tikslas: Viza

Vizų kainos į Rusijos Federaciją.

Informacija telefonu:

8 5 216 2836

Reikalingi dokumentai :

 

1. Pasas turi galioti mažiausiai 6 mėn po vizos galiojimo pabaigos.

2. Pase turi būti ne mažiau nei 2 laisvi puslapiai įklijuoti vizai ( į „kitus įrašus“ ar „paso galiojimas“ vizos neklijuojamos).  

3. Vizos įforminamos pagal išpirkto draudimo galiojimo trukmę (minimali draudimo suma 45 000 eurų). Draudimo polise turi būti įrašas, kad vyksta į Rusiją, ne NVS (draudimą galite įsigyti pas mus).

4. Nuotraukos: spalvotos, matinės, baltame fone (3,5 x 4,5 cm)

5. Pasas nesuplėšytas, neapdraskytas ir t.t.

6. Vaikams iki 16 m. gimimo liudijimo kopija.

7. Anketiniai duomenys : darbovietė, pareigos, adresas, telefonas, gyv. adresas, asm. telefonas, mergautinė pavardė (jei moteris pakeitusi pavardę), gimimo miestas ir imigravimo metai į LR (jei gimė ne LR).

 

Pastaba. Vizų forminimo sąlygos gali keistis.

 

Data Viza įforminama per 3 d.d. Viza įforminama per 8 d.d.
Turistinė 1-kartinė iki 30 dienų 120 EUR 80 EUR
Turistinė 1-kartinė iki 30 dienų (asmenims turintiems neįgaliojo pažymėjimą) 120 EUR 20 EUR
Tranzitas į vieną pusę 120 EUR 80 EUR
Tranzitas į abi puses 120 EUR 80 EUR